Blogg / Kommentera

tysdag november 18 2008

Julebord med bivirkninger

Nå nærmer julebordsesongen seg. En del firmaer starter nå i november – mens andre holder på til tett oppunder jul. Kanskje en gammel middelaldertradisjon – eller ett nymotens påfunn?

I alle fall virker det ikke som om de økonomiske vanskeligere tidene har dempet julestemningen og julebordene virker fulltegnet flere steder. Det er jo en tradisjon uansett...

Menyen endres ikke: det blir ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med tilhørende sterk drikke på buffébordet.

Men – for å unngå fordøyelsesbesvær kan følgende tips være verdt å følge:

  • Spis mindre. Vær ikke glupsk på julebordet. Din mage skal leve i mange år til.
  • Velg mat med omhu, velg fersk mat.
  • Ta ikke mat andre har hatt sine fingre i.
  • Ut å gå – få frisk luft og brenn kalorier.

Søk alltid legehjelp etter en overdose med julemat...

Posted by Travelstart at 07.45formiddag to Mat og drikke , Tips | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e2010535fa2995970c

Listed below are links to weblogs that reference Julebord med bivirkninger:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE