Blogg / Kommentera

fredag november 28 2008

Michelin-guidens kriterier

Michelin-guiden bruker et system av symboler for å identifisere de beste hotellene og restaurantene for hver komfort- og priskategori. For restauranter blir Michelin stjerner basert på fem kriterier:

  • Produktenes kvalitet
  • Smak og kokkekunst
  • Matrettenes "personlighet"
  • Verdi for pengene
  • Overensstemmelse mellom besøk

Michelin-stjernen blir tildelt restauranter som tilbyr de godeste og fineste matretter, uansett mattradisjon. Stjernene representerer hva som finnes på tallerken. De tar ikke i betraktning interiør, dekorasjon, service eller bordsetting.

Stjernene er:

* En veldig fin restaurant i sin kategori
** Utmerket matlagning og verdt et gjenbesøk
*** Fantastiske matretter og verdt reisen

Her kan du skaffe en Europeisk Michelin-guide

Posted by Travelstart at 07.32formiddag to Tips | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e20105361602a9970b

Listed below are links to weblogs that reference Michelin-guidens kriterier:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE