Blogg / Kommentera

måndag januar 26 2009

Sexturismen minsker ikke...

I boken Plattform, utgitt 2001 av den franske forfatteren Michel Houellebecq beskrives sexturismen inngående. Noen spørsmål han tar opp er hvordan mennesket skal bli lykkelig og om sexturismen kan løse den åndelige og materialistiske nød som finnes i verden.

 

I hovedsak er det Thailands sexturisme som beskrives i boken og at man via sex kan kjøpe seg lykke. Er det så at vi velstående nordmenn fortsatt i stor grad kjøper sex av gjestfrie, velskapte og fattige innfødte? Lar vi den seksuelle tilfredsstillelsen vi ikke finner i hverdagen her hjemme blomstre ut på fantastisk flotte strender i varmt tropisk klima, med herlige vennlige folk som betjener oss og som hungrer etter vår levestandard og penger? Dermed skapes et marked og en byttehandel som er uunngåelig...

 

Så lenge menneskene har reist på eventyr, om det så er charterreiser til fjerne Østen eller bussturer til Spania har sexturismen fulgt med. Masseturismen og sexindustrien går hånd i hånd og til sammen forpester de mange land der kjønnsykdommer spres og uverdige menneskelige forhold forankres.

 

Vil vi fortsette på samme vei – eller finnes det vilje til å velge avholdenhet, medmenneskelighet og å satse på positive opplevelser på et vakkert turiststed, basert på annet en seksuell frigjøring?

Posted by HISOL at 08.56ettermiddag to Books , Kultur , Reisemål , Religion , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e2010536eee58f970b

Listed below are links to weblogs that reference Sexturismen minsker ikke...:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE