Blogg / Kommentera

torsdag mars 12 2009

Skap din egen Facebook

Joda - Facebook er globalt størst og åpent for alle - men med gratisverktøy har du mulighet for å skape ditt eget sosiale nettverk: for en smalere målgruppe og med fokus på akkurat det du ønsker.

Facebook er jo bra for å "nettverke" med sine venner - men kanskje ikke så bra på interesseområder. Om du er en som vil dele dine interesser med andre, bør du titte på noen spennende verktøy for å skape ditt eget sosiale nettverk.

Du kan skape ditt helt eget nettmiljø - for eksempel en møteplass, et kalendarium, en gruppe eller samle de som deler dine interesseområder.

Et slikt verktøy som stormer frem er Ning. Deres mål er å tilby mennesker friheten til å skape sin egen opplevelse på Internett, tilpasset deres interessebehov - uten anstrengninger, gratis, med ferdige maler og helt sikkert en mer interessevekkende plass å være.

Bruker du Ning kan du skape din egen reiseblogg, legge opp bilder og videoer og gi ditt eget sosiale nettsted en egen følelse - formidle hva du vil...

Det enkleste er å bruke gratistjenesten Ning - startkostnaden er noen få timer fra idé til et sosialt nettverk. Gratis opp til 10 Gigabyte. Vil du ha ditt eget domenenavn eller mer plass koster det penger.

Ønsker du fleksibilitet og maksimal kontroll kan du prøve Buddypress. Mer krevende og bygger på bloggverktøyet Wordpress. Buddypress er gratis, men er ikke en komplett tjeneste. Du må installere Buddypress på din egen webbserver. Per i dag tilbys Buddypress som betaversjon - men er absolutt verdt å prøve.

For å se et eksempel kan du besøke greeningtourism.ning.com som bruker Ning som plattform. 

Posted by HISOL at 06.43formiddag to Produkter , Tips , Web/Tech | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e2011168eeb7bb970c

Listed below are links to weblogs that reference Skap din egen Facebook:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE