Blogg / Kommentera

torsdag april 23 2009

Alternativer til fly

Interrail-europa 

Tog
I mange tilfeller vil det å ta et tog være raskere enn fly - spesielt i Europa. Eurostar-togene har en innsjekking på 30 minutter (sammenlignet med 2 timer for fly) og går ofte raskere da de går fra London sentralstasjon til Paris sentralstasjon. Til tross for de billige flybillettene øker nå toget i popularitet.

År 2004 tog 71 % av passasjerene toget fra Waterloo til Paris i stedet for å fly og 64 % av passasjerene til Brussel tog toget. Eurostar oppgir at togene oftest er i rute - 87 % av deres tog var i rute, sammenlignet med 70 % av flyene på samme strekning.

Togpass InterRail deler Europa i syv soner. Disse passene er tilgjengelig for 16 i en sone, 22 dager i tosoner, men du kan bruke det en måned i hvilken som helst i flere soner. Prisene er delt opp i barn, ungdom 12-25 og voksne over 26 år.

Interrail fungerer stort sett i hele Europa (med noen unntak), og det er store penger å spare.

Ferger Visse fergeoperatører gir store rabatter for deg med InterRailpass. Det er mange ferger i Europa - mange kystland som England, Irland, Frankrike, Spania, Belgia, Nederland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. En fergeopplevelse kan være en spennende opplevelse.

Reise med fraktbåt? Flere reiseagenter kan nå tilby kahytt ombord i fraktskip og lastebåter over Atlanteren. De er vanligvis dyrere, men mye mer spennende enn ni timer filmtittende på en liten miniatyrskjerm! Reisen kan ta flere uker, så dette er troligvis ikke et alternativ for deg som har hastverk eller skall kombinere ferie og forretningsmøter. Men om du ønsker deg en reise for livet, vil det være perfekt.

Les mer om Interrail fra NSB.

HISOL

Posted by Travelstart at 07.55formiddag to Båtliv , Fly , Flyselskap & flyplasser , Leiebil , Reisemål , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e201156f351abc970c

Listed below are links to weblogs that reference Alternativer til fly:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE