Blogg / Kommentera

laurdag april 25 2009

En rolig søndag på Gran Canaria?

Det er helt og holdent opp til deg om du ønsker å ta en rolig søndag på Gran Canaria. Men hvis du ønsker det kan det kanskje lønne seg og hold seg inne.

På søndager er det nemlig full fres her! Dette er dagen da spanjolene har fiesta (fest) Å få plass på stranden kan du nesten bare glemme, og ikke minst fred! Spanjolene tropper opp med hele familien og da mener jeg ikke den vanlige A4-familien, men onkler, tanter, besteforeldre, oldeforeldre og ja du skjønner hva jeg mener.  De er høyt og lavt, skriker når de snakker, griller så røyken flyr i alle retninger og la oss ikke glemme fotballen! Ta på deg hjelm og briller for å komme deg helskinnet gjennom en søndag på stranden.  

Skulle du tenke deg å ta en gåtur, kan du faktisk ende opp med å få samme opplevelsen. Da åpner nemlig spanjolene garasjen sin og der sitter de i go’ stolen og på krakker og skravler hull i hode på hverandre, mens de ser på TV og dette i garasjen!?

I går (søndag) kom jeg meg ikke ut porten fra området jeg bor på fordi der hadde hele bortslaget satt seg, sa ja, det ente opp med at jeg tilbrakte søndagen hjemme i ro og fred.

Men for å være helt ærlig. Så må jeg si at jeg synes vi nordmenn kan lære noe av dette. Tenk så hyggelig å ta meg seg venner og bekjente ut i parken, hagen eller hvor det en kan være hvor man kan samles og nyte hverandres selskap. Hvis våren har kommet hjemme, hva venter du på?

Jeg har i hvert fall tenkt til å samle de jeg kjenner her nede til en ordentlig samling neste søndag, men forhåpentlig vis uten all røyken, tv-tittingen og alle fotballene, og håper flere prøver det samme!

Mange_folk_på_stranden

Posted by Ingvild Sundland at 06.35ettermiddag to Food and Drink , Humor , Kultur , Reisemål | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e20115703128b3970b

Listed below are links to weblogs that reference En rolig søndag på Gran Canaria?:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE