Blogg / Kommentera

onsdag april 29 2009

Familieparken Disney for store og små

Mickey and Minnie do it on stage

Å reise til Disney World kan bli en av de fineste minner du får med barna - men det kan også bli den tøffeste. Samme moro som skaper store smil kan også forårsake overstimulanse, utslitthet og generell nedstemthet hos både barn og foreldre. Som med mange saker - så har all moro en pris.

Bare tiltrede til Magic Kingdom for en familie på fire koster minst omkring 200 USD for en dag uten rabatter eller spesialpriser. Legg til drikke, lunch, niste, suvenirer, hotell og reise t/r Orlando og din Disney World ferie kan få selv den mest økonomiske person til å sette bremsene på.

De som har reist til Disney World ofte har derimot følgende tips for å gjøre besøket til en bedre opplevelse. Her kommer 3 tips:

Overnatt på Disney-hotellene ved Monorail
Selv om transportsystemet i Disney World er lett å bruke vil overnatting ved Monorail (enskinnebane) være meget nær selve parkområdet - du slipper store avstander. Sovetider er lett å tilpasse når du bare er ett stopp borte. For familier med eldre barn er det bra å vite at det går bra å dele opp familien i grupper i tilfelle tenåringene ønsker å være ute litt lengre. Disney tilbyr tre muligheter for overnatting langs Monorail: Contemporary Hotels, The Polynesian Hotell og The Floridian.

Begynn med parkens bakside
Et kjent fakta er at vi stopper ved de første attraksjonene vi finner - så en bra idé er å starte ved parkens bakside og gå til inngangen eller frontområdene. For foreldre med småbarn er et godt forslag å ta rideturen med Dumbo så tidlig som mulig. Denne attraksjonen har lange køer senere på dagen. Aktiviteter innendørs og shower gjør dere når det er meget varmt ute og familien behøver kjøles ned med luftkondisjonering.

Opplev Disney utenfor parkområdet
Dette er lettest med små barn. Det er mange moro saker man kan gjøre utenfor parken. Ta for eksempel bussen til Fort Wilderness Campground for gratisaktiviteter. Her finnes kjøpesenter, zoo og lekeplasser. På kvelden kan dere prøve Mickey middag på Contemporary hotell. Reserver tid slik at middagen er ferdig 20.45 og ta en tur ut på den store parkeringsplassen. Herifra vil du ha den beste utsikten med minst folkemengde over Magic Kingdom's fyrverkerier (husk å bekrefte dager og tider for fyrverkeriene).

HISOL 

Posted by Travelstart at 07.41formiddag to Food and Drink , Foto & Film , Hotell , Humor , Kultur , Mat og drikke , Music , Musikk , Reisemål , Restauranter , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e201156f60481d970c

Listed below are links to weblogs that reference Familieparken Disney for store og små:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE