Blogg / Kommentera

måndag april 20 2009

Ingvild og Solveig på Gran Canaria!

Har du vært på ferie på Gran Canaria noen gang? Trivdes du godt?

Vi trives så godt her nede at vi er blitt sittende fast. For hvor lenge er ikke godt å si, men vi har fortsatt ikke klart å røre på oss etter 4 år. Det sier vel sitt.

Dere lurer vel kanskje på hva som har hold oss her så lenge, ja vettu, det lurer vi også på. Det ene har rett og slett bare blitt til det andre.

Det hele startet med at vi ble kjent på den norske skolen i Arguienguin, deretter forflyttet vi oss til Playa del Ingles for å starte en norsk bar og her har vi blitt. Baren er sesongåpent, det vil si bare åpent om vinteren. Så om sommeren har vi fri. Derfor at vi tenkte til å bruke en del av sommeren til å informere, underholde dere om det skjer på Gran Canaria og hva du kan se frem til hvi du legger ferieturen hit til vinteren.

Ting du kan se frem til å lese om er; Hvordan det er å være turist på Gran Canaria, vurdering av spisesteder, kjerringråd fra de unge, opplevelser, turistattraksjoner, den norske lysløypa, røverkjøp av feriereiser til Gran Canaria og ikke vet vi hvor grensen kommer til å gå.

Det gjenstår det bare å se!

N711000446_1711105_1766

Posted by Ingvild Sundland at 03.56ettermiddag to Food and Drink , Forberedelser , Kultur , Kunst , Reisemål , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e201156f30460f970c

Listed below are links to weblogs that reference Ingvild og Solveig på Gran Canaria!:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE