Blogg / Kommentera

laurdag mai 9 2009

Gay Pride på Gran Canaria

Da var det plutselig blitt mai måned og fra 4. – 10. mai er det Gay Pride her på Gran Canaria. Detter er en kjempestort arrangement og det kommer homofile fra hele verden for å være med på denne festivalen.

Det meste av feiringen forgår på Yumbo senteret som ligger i Playa del Ingles og er et av Europas største homesenter.

I løpt av festival dagene er det mange aktiviteter og mye underholdning. Det blir blant annet kåret Mr. Gay Gran Canaria og Ms. Lesbian Gran Canaria I tillegg er det forskjellige show på scenen på Yumbo hver kveld som dragshow, musikkopptredener, annen underholdning. Lørdag er det parade gjennom hele byen. Det tror jeg blir veldig morsomt.

Jeg har tenkt til å gå og se på paraden sammen med noen venner siden jeg ikke har sett Gay Pride tidligere. Det blir nok mye fine kostymer og antrekk. Jeg skal gi dere et skikkelig referat og bilder neste uke.

Som jeg nevnte kommer det homofile fra hele verden til denne festivalen og Playa del Ingles er igjen stappfull av mennesker. Når homofile kommer hit til Gran Canaria kan de endelig få lov til å være seg selv og treffe mange andre som også er homofile.

Tirsdag var det den rosa dagen på Yumbosenteret og dette burde ingen som liker rosa gå glipp av! Jeg selv er glad i rosa og jeg har aldri sett så mange rosa kjoler, parykker, sminke, barer, restauranter og bare fantasien kan sette grenser til hva som ikke var rosa.

Så strutsefjær, lekre kreasjoner, lær klær og kjoler ser jeg frem til å se i årets Gay Pride parade!

Gay_pride

Posted by Ingvild Sundland at 03.47ettermiddag to Aktuelt , Current Affairs , Kultur , Music , Musikk , Reisemål , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e201156f7c2634970c

Listed below are links to weblogs that reference Gay Pride på Gran Canaria:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE