Blogg / Kommentera

tysdag juni 16 2009

Formel 1 – den optimale lekeplassen

Gokart
Foto: Gokart, flickr.com - tobiashm

Mange av oss har kjørt gokart på fornøyelsesparker eller på gokartbaner. Det er fantastisk moro. Men om du har gokartmani og vil ha mer? Da finnes det faktisk en verden av kjøreopplevelser i et helt annet kaliber. Mange baner i Europa tilbyr racingkurser og dragster. Men en ekte formel 1-bil har bare vært forunnet noen få, frem til nå.

Men lekeplassen for Formel 1 er ikke lengre en utopisk drøm. I Budapest, Ungarn har du mulighet til å kjøre en ekte Formel 1-bil, bare du har bra med penger.

Renault R27 Launch, The Netherlands
Foto: Renault R27, flickr.com - cmonville

JR Racing Experience med formel 1-føreren Johan Rajamäki som instruktør tilbyr dagsprogram med Formel 1-kjøring på Hungaroring i Budapest. Her kan du kjøpe Formel 1-eventyret i ulike pakker, med fly og hotell og ulike antall runder som avgjørende faktorer for prisen.

En pakke uten fly og opphold men med 1 x 4 runder med Formel 1 og 3 x 3 runder med Formula Renault, F1-certifikat og lunsj koster omkring 20 000 kr. Baneleie, bensin, instruksjoner, lån av utstyr, overall, hjelm, PR-lisenser inngår.

For mer informasjon og bestilling, besøk www.rajamakiracing.com

Posted by HISOL at 07.38formiddag to Games , Leiebil , Reisemål , Spill , Sport , Sports , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e201157107e7e9970b

Listed below are links to weblogs that reference Formel 1 – den optimale lekeplassen:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE