Blogg / Kommentera

tysdag juni 23 2009

Hva menn ikke skal gjøre på bryllupsreisen

Romantisk middag
Foto: romantisk middag, flickr.com - photosByCoCo

De følgende tipsene for hva menn ikke skal gjøre på bryllupsreisen kan spare det nygifte brudeparet for mange bekymringer - ikke minst at det ble den siste reisen til sammen...

Er du mann nok til å notere følgende?

  1. Fokuser helt (100 %) på din nye hustru gjennom hele bryllupsreisen og gjør ditt beste slik at det blir en god tid å huske for dere begge. Det betyder at om du ser en vakker hotellvertinne eller en annen vakker jente på byen eller stranden - så holder du deg unna. Din nye ektefelle skal du behandle som en prinsesse!

  2. Slå av TV-en. Om ikke din nye hustru er en fanatisk dyrefilmtilhenger som din tante Olga, vill hun sikkert ikke at du skal bruke tiden på å titte på elger, fugler og bier. Ta din hustru ut og skjem henne bort. Prat og dans og ha det moro!

  3. Din personlig hygiene tar ikke ferie samtidig som deg! Hva betyr det? Jo - du må ha en høy standard her: dusj ofte, kam håret, rens og klipp neglene, vask fingrene etter toalettbesøk. Din nye hustru vil elske deg - men hun vil plutselig miste all lyst til nattens fornøyelser i sengekammeret om du lukter som en lokal hestefarmer.

  4. Vær organisert! Det betyr at hotell er bestilt, transport arrangert, at du har studert kart, tider og reisemål for opplevelsene, at bankkontoen er full, alle nødvendige medisiner er med og forsikringsdokument er oppdatert. Det er ditt ansvar som ektemann å se etter disse selvklare men viktige sakene. Din elskede hustru kommer ikke til å se så elegant ut om dere er strandet langs en øde landsvei og solen steker, du blir heller ikke glad når hun gir sin oppriktige mening om dine manglende evner til organisering!

  5. Det er moro med vulgære vitser og hvem som raper høyest til sammen med guttegjengen. Men på din bryllupsreise tar du absolutt ikke med deg disse avskyelige uvanene - ikke til hotellrommet eller til andre steder med din kjæreste hustru der romantiske gnister skal oppstå. Om du ofte har mageproblemer og behøver få ut luft bakveien, ta medisin eller hold deg til du har et øyeblikk for deg selv.

Posted by HISOL at 07.52formiddag to Food and Drink , Forberedelser , Hotell , Humor , Mat og drikke , Restauranter , Television , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e201157133d7a3970b

Listed below are links to weblogs that reference Hva menn ikke skal gjøre på bryllupsreisen:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE