Blogg / Kommentera

måndag september 7 2009

Jobbdager i Riga

img_3308
Utskt over Riga, tatt fra Hotel Albert. Foto: HISOL

I slutten av august besøkte jeg og mine kollegaer Riga, for å delta på kick off og konferanse. Det var intensive dager der jeg fikk lære kjenne mine kollegaer som kom fra Norge, Sverige, Danmark, Holland og Tyskland. Vi var innlosjert på et veldig bra hotell, Hotel Albert, sentralt i Riga. Heldigvis fikk jeg rom for meg selv. Men mine kolleger fikk dele.

De to første dagene var intensive salg- og markedsføringsmøter. Masse spennende nyheter og saker å ta fatt i. Vi hadde også konferanser der vi presenterte produktnyheter. Konferansefasilitetene på 11. etasje var gode. Fin utsikt fra Hotel Albert over Riga og nærheten til SkyBar gjorde jo at stemningen var på topp. Hotellet har bra standard og ligger bare 15 minutter gangavstand fra gamlebyen.

Kveldsaktivitetene dag én bestod av god mat og drikke og restaurant Charlstons i Riga serverte god mat. De fire dagene jeg var det var fantastiske - mye jobb. God mat, konferanser, utflykter var det som stod på programmet.

Riga er Latvias hovedstad. Antall innbyggere i byen, der du finner spor av gotisk arkitektur, barokk arkitektur og art nouveau er omkring 720 000 mennesker.

Prisene har økt og det investeres mye i landet. Økonomien er derimot vanskelig. Landet er faktisk teknisk konkurs, så hjelp fra EU og Det internasjonale pengefondet er nødvendig.

Jeg anbefaler Riga et besøk. Flere flyselskap flyr til Riga fra Norge: airBaltic, SAS, Finnair, Widerøe og Norwegian. Flytid ca: 1 time og 30 minutter fra Oslo.

Posted by HISOL at 07.58formiddag to Current Affairs , Fly , Mat og drikke , Reisemål , Restauranter , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e20120a54ae86b970b

Listed below are links to weblogs that reference Jobbdager i Riga:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE