Blogg / Kommentera

onsdag november 25 2009

Importer/eksporter – på ferien

2008 08 14 - 2153 - Yaremche - Hutsul Souvernir Shops
Suvenirmarked – kanskje en inspirasjon? flickr.com - thisisbossi 

Kan du tenke deg å tjene penger på ferieturen? Planlegger du for eksempel en ferie til Kina og i tillegg er en entreprenør – da kan det være verdt å tenke på en import-eksport forretning.

Kina har et eksportmarked som omsetter flere trillioner kroner per år. Det er verdens raskest voksende økonomi. Men du behøver rett informasjon fra rett mennesker og du behøver verktøy som hjelper deg å komme i gang.

Om du vil jobbe hjemmefra finnes det også mange muligheter. Det finnes mange produkter fra fjerne land som du kan importere billig og selge her i Norge med en bra fortjeneste. Myndigheter og informasjon fra internasjonale handelsorganisasjoner har gjort det mye enklere å frakte produkter fra fjerne land. Dette er en mulig måte å jobbe hjemmefra – men det beror på lageret du skal håndtere. Vet du hvilke produkter du ønsker å importere og kjenner markedet her hjemme – og om de kan tenke kjøpe dine produkter har du et stort potensial for å starte en hjemmebasert virksomhet.

Start med å lete etter unike suvenirer eller saker du kan ta med hjem. Jeg er sikker på at du kan kjenne på deg hvilke suvenirer/produkter som går å selge i Norge eller Skandinavia. Du kan også fundere på hva behøver mennesker i andre land. Kanskje er de i desperat behov av hygieneprodukter? Men de knyter matter eller gjør håndlagede skåler eller fint sløydarbeide?

Det er bare å bruke fantasien for å finne rett miks for import-eksport og du får betalt din ferie mange ganger om.

Les eksperttipset for en import-eksport mulighet.

Posted by HISOL at 07.53formiddag to Food and Drink , Forberedelser , Kultur , Kunst , Mat og drikke , Produkter , Reisemål , Restauranter , Tips | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e2012875cbe9c5970c

Listed below are links to weblogs that reference Importer/eksporter – på ferien:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE