Blogg / Kommentera

torsdag desember 31 2009

Fem steder å feire nyttår

Tokyo New Years
Nyttårsaften Toykyo - flickr.com, KidMoxie

Nyttårsaften feires over hele verden, uavhengig av nasjonalitet eller religion. Dette er den spesielle natten vi forbereder oss for. Mange mennesker tror at neste år avhenger av hva du gjør på nyttårsaften. Nyttårsaften er en tid – full av glede, og dermed kommer neste år til å bli likeså. Nyttårsaften gir deg også en mulighet til å besøke spennende byer – der du kan feste med venner og familie i trivelig lag. Her er noen steder verdt å feire nyttår:

Tokyo Stedet for deg som vil feire nyttårsaften tidlig og lenge. Feiringen starter 29. desember og pågår til 4. januar. De fleste turistområdene stenger under en hel uke, men restauranter og klubber er fullpakket med mennesker.

Sydney Her kan du også ringe tidlig i Nyttårsklokken. Opplev fantastiske fyrverkerier til musikk ved Sydney Harbour Bridge. Mer enn en million mennesker bruker å komme hit på nyttårsaften for å se på fyrverkeriet.

London Velkommen til deg som vil feire nyttårsaften i den 135 meter høye London Eye (pariserhjul eller observasjonshjul) – med god utsikt over hele byen og fyrverkeriene. Ligger på Themses sødre bredde.

Barcelona Ring inn det nye året med spansk stil og eleganse i Noche Vieja i Barcelona. Dans, flamenco, rock og popfestiviteter for en hel uke. Ta del i de spanske tradisjonene

Paris Joyeux Noël et Bonne Année ønskes alle turister. Ta del i fantastiske fyrverkerier på Champs-Elysees og ta turen forbi Eiffeltårnet. Sacre Coeur i Montmartre er også en fantastisk plass på nyttårsaften.

Les mer:

Where the world goes to party

Posted by HISOL at 07.47formiddag to Foto & Film , Hotell , Kultur , Reisemål , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e20128767dbc53970c

Listed below are links to weblogs that reference Fem steder å feire nyttår:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE