Blogg

måndag desember 14 2009

Juleshopping i år?

Düsseldorf futuristic shopping architecture
Düsseldorf shopping, flickr.com - Retinafunk

Spørsmålet er om det religiøse eller kommersielle budskapet vinner? Det er nok butikkenes reklametokt som vinner – for, for hvert år som går blir det bare mer og mer av butikker og kjøpesentras kreative løsninger for å få oss til å kjøpe julegaver. Mine venner med fire barn og nærmeste slekt kjenner seg nesten tvunget til å gi 1 000 kroner per person i gaver. Så hun regner med 6 000 – 8 000 kroner i julegaver i år også...

Men dette er kanskje småpenger for andre som gir gaver i 100 000-kronerklassen. Det er jo en frihet vi har til å gi til våre kjæreste, venner og familie.

Men hvor har dette overdrevne behovet for å gi og å vise opp sine gaver kommet fra? Ja, det var vel kjøpmannen og hans assistenter, utkledde som nisser, som lokket til julegavekjøp tidligere. I dag er det mer avansert med kjøpesentre der du kan handle på parkeringsplassens utemarked, kjøpe julegrana rett ved drive-in og de seneste statusdingsebomsene er ferdigpakket med sløyfer og glitter i julens farger, så det er bare å velge...

Skal du på juleshopping kan det være verdt å besøke disse stedene:

London her er det mange spennende sjoppingsteder, London’s Christmas Market - for unike gaver, Toyshop i London, tradisjonelle og moderne lekesaker. Besøk Westfheidl, Covent Garden Oxford Street, Carnaby, Harrods og Regent Street.

New York for deg som reiser over Atlanterhavet lengre enn London kan det väre verdt å besøke Rockefeller Center og the Big Apple. Manhattan, Madison Avenue, 57th Street, Times Square Shopping, Fifth Avenue og Lower East side er alle utmerkede valg for julegaveinnkjøp.

Barcelona her er det mange Katalanske julemarkeder som absolutt er verdt et besøk: Fira de Nadal a la Sagrada Familia, Mercat Gótic (Fira de Brocanters) antikkmarked. Vil du til et kjøpesenter er El Corte Ingles en av de største der du finner alt under ett tak. Shoppingområdene er Ramblas, Placa de Catalunya, Passeig de Gràcia og Avenue Diagonal.

Posted by HISOL at 07.49formiddag to Food and Drink , Kampanjer , Kultur , Produkter , Reisemål , Religion , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

onsdag juli 8 2009

Vinn en spa-reise til Irland!

Lufthansa
Når det gjelder å finne billige flybilletter lønner det seg ofte å være ute i god tid. Lufthansa tilbyr nå en kampanje til personer som ønsker å planlegge sin reise.

Se på priseksempelet under!

Salgsperiode: til og med 6. august 2009

Reiseperiode: 1. oktober 2009 – 31. mars 2010
 
Delhi- kr.5102 Bombay- kr.5424
Boston- kr.3983 Toronto- kr.4942
Casablanca- kr.3627
Vinn en spa-reise til Irland!
Vinn en spa-reise til Irland!

Finnes det noe bedre sted enn den vakre irske øya når du ønsker å koble av, samle krefter og ”bli ny”?

Pust inn den rene luften, dykk ned i landets historie og kulturarv og la deg inspirere av alle inntrykkene som møter deg.

Med en rekke fantastiske anlegg i naturskjønne og avsidesliggende områder, fremstår Irland nå som en ledende spa-destinasjon. Med førsteklasses fasiliteter, velgjørende behandlinger og lokaler i spektakulære omgivelser, er en spa-reise til Irland en opplevelse for alle og enhver.

I tillegg opplever du den legendariske irske gjestfriheten, landlivets fred og ro, sunne, lokale matvarer og uovertruffen kvalitet og service. Dermed har du den perfekte rammen for oppholdet: en naturlig, helsebringende opplevelse som gir deg hvile, næring og inspirasjon.

Prisen er 2 flybilletter med SAS til Irland og 2 netter på The Europe Hotel & Resort, Killarney, County Kerry – magiske omgivelser, 5-stjerners luksusinnkvartering, vinner av "Best New Spa 2009".

 
Mer informasjon Konkurranse
AirFrance KLM
AirFrance og KLM har nå en fantastisk kampanje med stor variasjon av destinasjoner.

Salgsperiode: til og med 6. august 2009

Reiseperiode: 1. oktober 2009 – 31. mars 2010
 
Johannesburg- kr.7522 New York- kr.3380
Seattle- kr.4647 Los Angeles- kr.4721

Posted by Travelstart at 07.35ettermiddag to Aktuelt , Fly , Flyselskap & flyplasser , Kampanjer , Tips | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

tysdag juni 23 2009

Unikt 2-dagerstilbud‏

Air Berlin
Nå har du muligheten til å bestille helt vanvittige billige billetter med det moderne flyselskapet Air Berlin. Disse superprisene gjelder til og med i morgen kl. 23.59.

Dette er blant det beste vi har sett!
 
Berlin- kr.827
Los Angeles is waiting for you
Delta i en konkurranse på Travelstart og vinn flybilletter til Los Angeles med Swiss. Prisen er to flybilletter til den spennende byen Los Angeles. Delta nå og vinn ditt livs reise!
 
Konkurranse
Los Angeles- kr.5230
Turkish Airlines
Turkish Airlines har gjennom årene fått et antall fine utnevnelser. Flyselskapet fikk i år utmerkelsen for ”Beste sydeuropeiske flyselskap 2009” av Skytrax Awards.

Flyselskapet har også blitt belønnet med 4 stjerner på så godt som samtlige klasser – noe som ytterligere er et bevis på dets gode service.

På Travelstart finner du alltid de beste prisene med Turkish Airlines.
 
Istanbul- kr.3253 Antalya- kr.3051

Posted by Travelstart at 08.27ettermiddag to Aktuelt , Fly , Kampanjer , Tips | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

onsdag juni 17 2009

Europeiske fornøyelsesparker

In the loop!
Foto: In the loop! flickr.com - Kekka

Har du besøkt de store fornøyelsesparkene i Norge, Kongeparken, Ålgård, Kristiansand Zoo og TusenFryd utenfor Oslo, Telemark Sommarland, Sognefjord Akvarium - og er sulten på mer underholdning, spennende berg-og-dal-baner og andre aktiviteter? Det finnes omkring 350 større tema- og fornøyelsesparker i Europa. Jeg har besøkt både Tusenfryd, Tivoli i Københan og Legoland i Danmark, Liseberg i Göteborg og Gröna Lund i Stockholm.

Temaparkene har mengder av attraksjoner, for de minste og for voksne. En fornøyelsespark er selvsagt mer enn bare en enkel bypark - og kan underholde alle aldersgrupper. Den eldste temaparken i verden ble åpnet 1583, Dyrehavsbakken, Klampenborg utenfor København og er fremdeles i bruk. Det er den andre mest populære attraksjonen etter Tivoli i Danmark.

Det også ulike modeller for å betale besøket. Du kan besøke noen fornøyelsesparker gratis og betale for de aktiviteter du ønsker (karuseller, berg-og-dal-baner, skytefelt og hva det nå er).

Men det normale er å betale en større sum per person ved inngangen. Da inngår de fleste aktivitetene, unntatt hovedattraksjonene, bungee jumping eller gokart.

Heldigvis behøver legge ut penger på dyre flyreiser om du ikke vil besøke de store megaparkene i Amerika - besøk heller våre fornøyelsesparker på det europeiske kontinentet.

Dog kan et temaparkbesøk for en familie på 4-5 bli dyrt. Det er derfor bra med litt forberedelser. Les tidskrifter og besøk temaparkens nettside for kuponger (som du også kan få på bensinstasjoner og MacDonalds/Burger King, Cola-korker etc.). Om du besøker parken mer enn én gang under sesongen du kan få neste besøk for 50 % rabatt.

Disneyland Paris
Foto: Disneyland Paris, flickr.com - jo.in.pink

Mitt neste besøk går til Disnelyland Paris...

Les om de fem beste europeiske fornøyelsesparkene

Posted by HISOL at 07.58formiddag to Forberedelser , Games , Hotell , Humor , Kampanjer , Kultur , Kunst , Produkter , Reisemål , Restauranter , Sports , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

onsdag juni 10 2009

Vinn ditt livs reise‏

Los Angeles is waiting for you
Delta i en konkurranse på Travelstart og vinn flybilletter til Los Angeles med Swiss. Prisen er to flybilletter til den spennende byen Los Angeles. Delta nå og vinn ditt livs reise!
 
Konkurranse
Los Angeles- kr.5107
Eksklusivt golftilbud
Irland har noen av verdens mest storslåtte golfbaner. De anrike banene tilbyr naturskjönne opplevelser i variert miljø. Etter runden anbefales et besøk på puben, irlenderne er jo tross alt et av verdens mest gjestvennlige folk.

 
Eksklusivt golftilbud Dublin- kr.1456
Air France, KLM
Bestill billige flybilletter med Air France - KLM til alle verdenshjørner!

Salgsperiode: 4 Jun - Jun 15 2009
Reiseperiode: 4 Jun - 31 Jul 2009, (Bangkok 4 Jun - 30 Jun)
 
Bangkok- kr.5346 Hong Kong- kr.5864
Shanghai- kr.4420 Johannesburg- kr.5455

Posted by Travelstart at 06.29ettermiddag to Aktuelt , Fly , Kampanjer , Tips | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

torsdag mai 28 2009

Unikt tilbud med Lufthansa, gjelder bare i dag‏

Billigsalg til Asia
Kina er et spennende land der gamle og nye ideal vokser side ved side. Beijing er Kinas kulturelle og politiske sentrum som har fått en herlig framtidsoptimisme, blant annet takket være de Olympiske lekene der store resurser ble satset på å gjøre Beijing til en verdenshovedstad.Nå har du mulighet til å besøke den Forbudte by og fly billigere enn noensinne til herlige Kina. Som vanlig tilbyr Finnair meget smidige avganger til Asia.

PS. Om du er interessert i andre Asia-destinasjoner anbefaler vi en titt på øvrige reisemål lengre ned.

Salgsperiode: Beijing-kampanje, til og med 31. mai 2009, øvrige destinasjoner til og med 15. juni.

Reiseperiode Beijing-kampanjen: siste utreisedag 30. juni 2009.
Reiseperiode øvrige destinasjoner: til og med 31. desember 2009.
 
Beijing- kr.4060 Shanghai- kr.4560
Bangkok- kr.5554 Delhi- kr.3882
Unikt tilbud med Lufthansa
Lufthansa har nå salg på fantastiske billetter til reisemål verden over. Tilbudet gjelder bare i dag, så det gjelder å ta sjansen nå.

Salgsperiode: 27. – 28. mai 2009
Reiseperiode: 1. september – 16. desember 2009
 
New York- kr.3123 Boston- kr.2658
Philadelphia- kr.3123 Houston- kr.3498
Dubai- kr.2617 Johannesburg- kr.3935
Sao Paulo- kr.3502

Posted by Travelstart at 02.28ettermiddag to Aktuelt , Fly , Kampanjer , Tips | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

onsdag mai 20 2009

Opplev Middelhavets strand‏

Icelandair
Icelandair preges av fleksibilitet og høy service – noe man selvsagt setter pris på under lengre flyreiser. Til USA og Canada flyr Icelandair flere ganger per dag. Nå kan du fly raskeste vei til Seattle som er deres nye linje som det går å bestille reiser til fra den 22. juli.
 
New York- kr.4114 Boston- kr.4639
Seattle- kr.5489 Reykjavik- kr.1931
Opplev Middelhavets strand
De finnes mengder av anledninger til å besøke Tel Aviv. Noen kommer for sol og bading da Middelhavets strand ligger midt i byen. Andre velger Tel Aviv for byens kulturelle tilbud!

Austrian Airlines flyr daglig fra Oslo til Tel Aviv via Wien.

Salg t.o.m 31 maj
Siste utreisedag 15 juni
 
Tel Aviv- kr.3703
Jet Airways
Opplev den indiske gjestfriheten allerede når du går ombord. Jet Airways tilbyr gratis mat og drikke og i økonomiklassen serveres en treretters meny der du som passasjer får velge mellom en indisk og en vesterlandsk meny.

Flyene på de lengre distansene har en gjennomsnittsalder på to år.

Salgsperiode: til og med 31. mai.
Reiseperiode: 1-30. juni/6. august – 30. september.
 
Bangalore- kr.7178 Madras- kr.6984
Hyderabad- kr.7260 Calcutta- kr.7173

Posted by Travelstart at 06.13ettermiddag to Aktuelt , Fly , Kampanjer , Tips | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

onsdag mai 13 2009

Fantastiske tilbud til USA og Tyrkia‏

SAS kampanje til New York og Chicago
SAS nye kampanje gir deg superbillige flybilletter til New York og Chicago i sommer!

Reiseperiode: 20. juni – 16. august 2009
Salgsperiode: 10-25. mai 2009
 
New York- kr.4457 Chicago- kr.4757
Til Tyrkia på beste klasse!
Turkish Airlines er ett av få flyselskap som er belønnet med fire stjerner. Ta muligheten nå og besøk den tyrkiske rivieraen i sommer, en garantert flott ferie for barn i alle aldre.

Et annet populært reisemål i Tyrkia er selvklart Istanbul. Den tusenårige byen har 13 millioner innbyggere og er et naturlig knutepunkt mellom Øst og Vest.

Uansett hvor i Tyrkia du velger å dra til er vi overbevist om at Turkish Airlines kommer til å overtreffe dine forventninger!
 
Istanbul- kr.2311 Antalya- kr.3029

Posted by Travelstart at 03.53ettermiddag to Aktuelt , Fly , Kampanjer | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

onsdag mai 6 2009

Fantastisk lave priser til solen‏

Ta snarveien til Asia
Finnair satser på å gjøre lange reiser korte. Spesielt gjelder det når du flyr til Asia. Takket være at Finnair flyr fra Helsingfors er det tydelig at de lykkes med å minimere reisetiden.

Salgsperiode: til og med 15. juni 2009

Reiseperiode: 4. mai – 31. august 2009
 
Bangkok- kr.5364 Hong Kong- kr.4905
Beijing- kr.4517 Shanghai- kr.4960
Delhi- kr.4314 New York- kr.4306
Sikre deg en varm sommer
Swiss tilbyr fantastiske priser til varme reisemål i Europa. Swiss preges av trygghet og servicen er som vanlig i verdensklasse.

Reiseperiode. 15. juni – 31. juli 2009
 
Zurich- kr.1031 Nice- kr.1784
Florence- kr.1763
Gjør din reise tryggere
Bangkok er en av Asias virkelige metropoloer med et myldrende liv og røre. I byen blandes de mest fascinerende inntrykk med det beste som Thailand tilbyr. Bangkok utgjør også en utmerket base for videre utforskning av dette fantastiske land.

Grip sjansen nå og bestill billig fly og hotell til Thailand på Travelstart
 
Vanlige spørsmål

Posted by Travelstart at 03.02ettermiddag to Aktuelt , Fly , Kampanjer , Tips | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

fredag april 24 2009

Hva er en miljøvennlig reiseplan?

Måten vi reiser og pendler til jobben på er en stor faktor for hvordan vi påvirker miljøet. CO2 fra transport utgjør omkring 2/5 av en gjennomsnittspersons totale utslipp av veksthusgasser. Mens utslipp fra hjem og industri har minsket de seneste tiårene har transportnæringen nesten fordoblet utslippene siden 1970.

En reiseplan bør inkludere en parkeringsavgift som forhindrer bruk av bil, men det er også viktig å inkludere muligheter for mennesker til å endre til mer miljømessige metoder for transport og jobbpendling. Dette kan være subsidierte bussbilletter, utbygging av sykkelveier, sykkelgarasjer, dusj på jobben for sykelister og bildeling.

Bedrifter kan for eksempel kjøpe sykler for sine ansatte og se dette som en skattefordel. Den ansatte kan betale sykkelen gjennom avdrag av bruttolønn og behøver derfor ikke betale skatt eller forsikringer på disse avdragene. Dette krever litt mer administrasjon, men hvorfor ikke starte en "sykle til jobben" dag eller en "nasjonal sykkeldag" for å sette i gang interessen blant bedrifter og kolleger?

Du bør også satse på en bra relasjon med din kommune for å gjøre en suksessfull reiseplan for pendlere. Du kan få råd og hjelp til å endre offentlige transporttjenester slik at de møter behovene for bedrifter og organisasjoner under rushtrafikken. De fleste lokale myndigheter utvikler sine egne reiseplaner og overser lokaltransport - men det er også viktig å være en del av prosessen om du vil få fordeler.

Gjennom å jobbe i nettverk med andre bedrifter og organisasjoner kan dere skape en stor gruppe jobbpendlere som kan forhandle med transportselskaper for å få rabatter og målrettede tjenester.

Få alle involvert - det gjør du via gode diskusjoner og konsultasjon med ansatte, kolleger og medlemmer i nettverket. Husk at mennesker ofte vil være motvillige til nye forslag - spesielt det å bli fortalt hva de skal gjøre! Gi hver enkelt deltager et personlig ansvarig for en suksessfull plan. En reiseplan er ikke bare bra for miljøet og pendlere. Ved å minske trafikkorker og rushtrafikk vil lokalsamfunnet få bedre "helse" og pendlerne vil komme til jobben mindre stressete.

Det kommer også turister til glede...

HISOL

Posted by Travelstart at 07.45formiddag to Forberedelser , Kampanjer , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)Share/Save/Bookmark

Travelstart VIP Om Travelstart Annet Rettslig
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE